Оля Фреймут розповіла, як мало не посварилася з чоловіком, але вміло вирішила конфліктну ситуацію.

Читайте Знай в Google News!

Відома телеведуча та ексучасниця "Танців з зірками" виклала у своєму Інстаграмі нову фотографію, на якій вона позує у вишуканій сукні на бретельках. Оля Фреймут розповіла про одну з розмов зі своїм чоловіком, яка ледь не закінчилася конфліктом.

Оля Фреймут, фото: instagram.com/freimutolia
Оля Фреймут, фото: instagram.com/freimutolia

"Конфліктувати можна з добром. І зі стилем. Не заради зіпсованого настрою, а заради результату. Вчора мені не зовсім сподобалася реакція чоловіка на мою розповідь. "Володя, міг би й обуритися."- Розгнівалася я.", - розповіла телеведуча. Оля Фреймут

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Проте, телеведучій вдалося перевести розмову у позитивне русло, таким чином уникнувши негативних емоцій. Як зауважила Фреймут, конфліктували можна хіба що з добром чи стилем, і то заради результату, а не зіпсованого настрою.

"Справді, Оля? Мені скоро 44 роки, а ти вчиш мене, як реагувати, як себе поводити...". Я відчула, що в атмосфері стало конфліктно. "Сорок чотири... навіть не віриться. До речі, ти вже придумав, як відсвяткуємо твій День народження?". Чоловік усміхнувся. Вечір знову став затишним.", - поділилася Фреймут. Оля Фреймут

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найвідоміша Холостячка після Мішиної: чому красуня Яна Клочкова досі одна

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кіркоров після ласк з Поляковою заявив про возз'єднання України та Росії: "Символічна зустріч"

Також "Знай.ua" писав, що як живе Боржемська після розлучення: орендовані квартири і двоє дітей на плечах