Пономарьов озвучив прогноз погоди від своєї улюбленої собачки Ши.

Український співак, народний артист Олександр Пономарьов є невіддільною частиною українського шоу-бізнесу вже багато років.

Зараз йому 47, проте артист продовжує бути чарівним і привабливим для публіки, особливо для жінок. Він часто ділиться з шанувальниками кадрами зі свого професійного та особистого життя.

Останнім часом Пономарьов часто ділиться зворушливими історіями про свою улюблену маленьку собачку на прізвисько Ши.

У черговій публікації Пономарьов озвучив прогноз погоди від Ши. За словами співака, варто приготуватися до значного похолодання і тепло одягатися.

"Ши сьогодні спить, лише коли я говорю про їжу, підіймає голову!😃 Буде холодати, тепліше вдягайтеся 😉", - поділився прогнозом співак.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

При цьому сам Пономарьов, як видно з фото, вже прислухався до прогнозу своєї улюблениці й одягнув теплий светр білого кольору.

Шанувальники відразу відгукнулись на публікацію Пономарьова. Вони зазначили, що білий колір пасує співаку, а прогноз від Ши точніший за Синоптик UA.

"Думаю, цей прогноз точніший навіть за Синоптик UA!";
"Білий одяг вам личить!";
"Дуже гарне фото, тепле";
"Пощастило Вашій Ші - тепленько, смачненько, ще й хазяїн балує", - пишуть фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олександр Пономарьов поділився милим відео з собачкою

Як повідомляв портал Знай.ua, Пономарьов записався в байкери

Також Знай.ua писав, Пономарьов побачив пророцтво про пандемію в старому журналі.