Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка останнім часом радує телеглядачів великими інтерв'ю з вітчизняними зірками, торкнулася дуже важливої теми "батьків і дітей".

А якщо бути точніше - матерів і дітей. Машу образив і дуже здивував один тривожний сюжет з серіалу, який відбувається в житті.

Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram
Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram

Про це Маша Єфросиніна написала в мережі Instagram, до слова, її публікація зібрала вже більше 23 тисяч лайків, що свідчить про великий відгук стосовно даної проблеми.

"Днями я вирішила переглянути інтерв'ю, які зробив Девід Леттерман для Netflix. Там що не герой, то всесвітня знаменитість. На випуску з Еллен Дедженерес у мене заколотилося серце - два приголомшливих інтерв'юера і телеперсонаж в одному кадрі! Дивитися ж терміново!!!

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

І тут досить кумедна і дотепна Еллен раптом почала розповідати про свого вітчима, який домагався її сексуально з самого її дитинства! Та ще й під яким мерзенним приводом: мати Еллен пережила рак грудей. І цей хрінов гад пояснював маленькій дівчинці, що повинен "обстежити" своїми руками її грудки, щоб подивитися чи не виросло і у неї чого нехорошого.. І, звичайно ж, як за класикою, грозився не говорити мамі, щоб не засмучувати і без того змучену хворобою жінку...

Так тривало роки, поки підлітком Еллен не втекла з дому через вікно, побачивши, як він повертає ручку на двері її кімнати...

І це як би пів пздца! Не менша жесть полягає в тому, що, через роки, коли Еллен наважилася розповісти про все матері, та їй.. не повірила. У цьому інтерв'ю легендарна ведуча Греммі і Оскара зізналася, що все життя жила з відчуттям, що її голос ніхто не почує, боялася розповісти кому-небудь, думаючи, що винна сама...

Я взяла миттю до рук телефон, щоб писати вам:

Не варто думати, що таке в нашому світі відбувається тільки з соціально неблагополучними сім'ями безвідповідально переконувати себе, що з вами або з вашою сім'єю таке неможливо. І діти, вони, як правило, мовчать. Вони бояться, вони розгублені. Ніхто не попередив їх, що таке може раптом з ними статися ні за що, і що це — злочин. У тому, що з ними зробили, їм соромно зізнатися навіть собі самим.

Але по дитині завжди видно:

⁃ втрата апетиту;

⁃ Погіршення по навчанню;

⁃ Втрата/набір ваги;

⁃ Замкнутість;

⁃ Небажання проводити разом дозвілля;

⁃ Депресія.

⁃ Агресивна поведінка з матір'ю..

⁃ Нервова реакція на дотики..

Продовження гортайте вліво..", - пише Маша і додає продовження, яке можна подивитися нижче.

Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram
Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram

Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram
Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram

Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram
Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Полякова жорстко відповіла на критику за виступ з Кіркоровим: "Покажіть, де в Росії знаходиться Дубай".

Як повідомляв Знай.uа, реперша Аlyona Аlyona зізналася в найболючішому і розповіла про стосунки з коханим: "Найскладніше переживала".

Знай.uа писав, Маша Єфросиніна зворушила українців обіймами зі своїм головним чоловіком.