Українська телеведуча Леся Нікітюк відома більшості завдяки участі в телепередачі під назвою "Орел і Решка". Однак зараз її також можна побачити на "Новому каналі" в шоу "Хто зверху?".

33-річна телеведуча має більше трьох мільйонів передплатників в соціальній мережі Instagram, де вона частенько ділиться новими особистими фотографіями і відео.

Читайте Знай в Google News!

Зараз вона вирішила додати на свій аккаунт нову рубрику під назвою "Прості правила". "Ну якщо сподобається.... буду робити рубрику #Простіправила", - написала вона під новою публікацією, в якій показала, як відрізнити невипадкову зраду від випадкової. Для цього вона скористалася іграшками міньйонами з серії мультфільмів "Бридкий Я". Вона показала особисті прості правила зради.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

"Фреймут позначати тут?", "Леся, Хеллоуїн закінчився, а очі у тебе, як у відьми", "Може Наташа Корольова це побачить", "А договір підписати! Про зносини", "Ой Леся, все у тебе буде, не переживай", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, шикарна Леся Нікітюк засвітила нескінченні ніжки у вузьких брюках: "Бомба!"

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк блиснула підкачаними "персиками" в сміливому міні, їй позаздрять і ангели Victoria's Secret

Знай.ua писав, Никитюк жорстко висміяла Фреймут після " танців з зірками": "Десь заплакала блондинка"