Внучка знаменитого радянського і російського 70-річного артиста Михайла Боярського і дочка першого заступника Голови Комітету Державної Думи Російської Федерації з інформаційної політики, технологій і зв'язків Сергія Боярського Катерина періодично ділиться зі своїми нечисленними шанувальниками новими знімками в соціальній мережі Instagram.

Вона зовсім недавно стала співачкою, дебютуючи з піснею під назвою Bad Girl, випустивши її під псевдонімом VENNA. А зараз вона виклала нове фото, яка підписала словами: "Тобі потрібна погана дівчинка, щоб підірвати твій розум".

Читайте Знай в Google News!

Вона постала в картатій спідниці і білій майці, що підкреслює її великий бюст. На шиї можна помітити масивний кулон з сердечком, а на голові вже звичні рожеві локони.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

"Катерина ти просто принадність", "Просто ідеал", "Вона просто красуня !!!", "Чертовски симпатична)", "Вах вах, які форми", "Краса страшна сила", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, внучка Боярського прийшла в музику в короткій спідниці і з панчохами: "Упс, погана дівчинка"

Як повідомляв "Знай.ua", юна внучка Боярського показала недитячі пристрасті поруч з красенем у плавках: "Як ти любиш"

Знай.ua писав, юна внучка Боярського приміряла образ спокусливої Школярки, бюст зводить з розуму. Нещодавно 21-річна знаменитість похвалилася пікантною фотосесією, вирішивши влаштувати експерименти зі стилем.