Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Сьогодні, 6 листопада, він опублікував нове відео зі своєю дружиною Вікторією і двома собачками. Вони вирішили станцювати вальс під російську пісню "неболей", яку виконують Basta і Zivert.
Читайте Знай в Google News!
"Собачий вальс", - написав Юрій Ткач до публікації, назвавши його таким через тварин на руках. Вони кілька разів прокрутилися під рукою один одного на тлі коментарів своїх приятелів або родичів.

"Які ви закохані!Як хочеться, щоб всі люди на землі в шлюбі були так само щасливі!", "Кажуть що тварини схожі на своїх господарів-100%", "Дай Бог вам побільше здоров'я. Залишайтеся завжди такими щирими і коханими", "Улибасікі ткачі з песиками-як це мило! А танець - клас! Браво! Біс.. всій сімейці", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ткач з "Квартал 95" показав, з ким затискається в перервах між зйомками. Нещодавно 36-річний гуморист виставив кумедний спільний знімок з маленькою донькою Єлизаветою, яку численні шанувальники також знають, як "крихiтку Ліззі".

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Ткач з "Квартал 95" з дружиною пішли на неймовірний вчинок заради дочки: зробили це вперше.

Знай.ua писав, Ткач з "Кварталу" підсадив всю сім'ю на "колеса": "Хобі стає сімейним"