Ірена Карпа - популярна українська письменниця. Вона частенько ділиться думками на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Вона поділилася розповіддю про французького гастролюючого жебрака, який просить піти і купити що-небудь йому поїсти. Її чоловік помічає його час від часу під супермаркетом на бульварі Сен Жермен.
Читайте Знай в Google News!
Востаннє чоловіка замучила совість, тому він все-таки загорнув до жебрака, щоб запитати, що ж йому купити поїсти. Але приблизно 45-річний жебрак заявив: "О, у мене саме День народження! Тому давайте купимо мені тапаса... Під аперетив. Восьминога купіть мені маринованого або там кальмара!"

Розсудливий чоловік Коропи все ж перепитав, чи в консерві ці продукти, тоді як жебрак відповів негативно. Він заявив, що в коробочці пластиковій. "Ну чоловік пішов і купив йому восьминога. У коробочці з відділу тапасов. Готуючись, до речі, що реакція буде типовою реакцією подібних чувачков: А, ага, ну все, а грошей не віддаси?!", - додала Ірена. Але чоловік просто подякував за подібне придбання, залишився задоволений і сказав, що це саме той восьминіг, про який і йшла мова.
І потім письменниця виділила, що навіть жебраки французи мають певні запити того, що вони хочуть, будучи гурманами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Карпа пригадала знущання в школі, звернувшись до батьків і дітей: "Надавати по мордах"

Як повідомляв "Знай.ua", Карпа пояснила, наскільки важливе знання мови для заробітчан: без нього-як фанера над Парижем.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Знай.ua писав, письменниця Ірена Карпа підловила киян на "коронавірусних" прогулянках: "Їм по**й"