Відома українська співачка Тіна Кароль є активною користувачкою соціальної мережі Instagram, де регулярно ділиться своїм проведенням часу з фанатами.

Зовсім недавно вона зробила подарунок для шанувальників, випустивши довгоочікуваний альбом під назвою "Знайти своїх". Кароль записала зворушливі пісні, які зуміли знайти відгук у серцях слухачів, а зараз вона продовжує підігрівати чутки про роман з молдавським співаком Даном Баланом.

Читайте Знай в Google News!

Про симпатії між виконавцями говорили ще за часів дев'ятого сезону "Голосу", у фіналі проекту вони заспівали пісню "Пам'ятаєш", а пiдписники музикантів не можуть дочекатися, коли ж співаки підуть під вінець.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Але більшість все ж припускають, що "роман" є всього лише піаром для залучення уваги до проекту.

Також співачка ділилася в Instagram-stories унікальним весільним відео, яке потім було збережено і опубліковано на офіційній фан-сторінці "_fantina". На ньому зображений продюсер Євген Огір, за якого 15 червня 2008 року Кароль вийшла заміж. Вона була вагітна своїм первістком Веніаміном на момент весілля.

Її чоловік помер від онкологічного захворювання в 2013 році і він був набагато серйозніше, ніж легковажний Балан, який раніше попадався на нетривалих відносинах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, постаріла Кароль загуляла з сивим Горбуновим після "танців з зірками": "Він тобі не йде"

Як повідомляв "Знай.ua", українцям показали найрозкішніші образи Тіни Кароль, від пишного декольте до ніжного шовку.

Знай.ua писав, заводна Тіна Кароль обтягнула пікантні "булки" латексом і запаморочила голову чоловікам.