Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка офіційно змінила ім'я і узаконила свій псевдонім, часто радує шанувальників яскравими публікаціями у своєму мікроблозі в Instagram.

Цього разу зіркова красуня поділилася кумедними знімками, на яких вона геть малий пузатий карапуз із пухкими ніжками і щічками.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на новому знімку Злата позує на фото ще маленькою разом зі своєю сестрою. Але пише про проєкт, який став знаковим на самому початку - робота з брендом КОРОНА і неймовірна пісня "Пристрасть".

Огнєвіч // www.instagram.com/zlata.ognevich/
Огнєвіч // www.instagram.com/zlata.ognevich/

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

х і гаряче літо 🔥 Доля. Я часто повторюю це слово. Доля і везіння - в моєму житті сталося саме так 🙏 🏽 під час чергової роботи в студії, я познайомилася з Мішею Некрасовим - продюсером і саунд-продюсером нашого майбутнього проекту. Це людина неймовірного таланту! 👏🏽👏🏽👏🏽", - написала Огнєвіч.

Зрештою Огнєвіч стала першим українським артистом, який заспівав дуетом з легендарним Андреа. А все почалося з того, що вона побачила афіші в місті і просто вирішила зв'язатися з його командою. Було багато претендентів, і знову - вона пройшла відбір. Ще одна мрія здійснилася.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.