Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка виставила стильний осінній кадр, прогулюючись по Оболонській набережній в Києві. Красуня приміряла шкіряний плащик і широкі джинси темно-синього кольору, раптово розкривши кілька таємниць шоу-бізнесу. Наталя зізналася, чому часом такі несправедливі шоу на кшталт "Голос країни", або "Фабрика зірок". Зірка видала, що першими залишають проекти " деальні" персонажі з ідеальним голосом і приємною зовнішністю, тому що вони швидко набридають сучасному глядачеві. Боряться за перемогу лише ті герої, у яких є захоплююча історія життя, з нестандартними проблемами, які надовго запам'ятаються і швидко зберуть власну армію фанатів.

Реагую на ваше прохання писати свої думки як раніше. Ось пишу книгу про шоу-бізнес: у шоу-бізнесі людина може двадцять п'ять років витратити на те, щоб навчитися кидати дванадцять булав одночасно в цирку, але люди настільки звикли до видовищ, спецефектів, супергероїв і кінофільмів, що вони нудьгують в цирку і навіть не розуміють, наскільки це складно. Для цього людина кидає вісім, десять, одинадцять, а на дванадцятій булаві обов'язково її упускає. Цей хук зроблений спеціально для того, щоб привернути увагу глядачів, щоб глядач зрозумів, наскільки це важко. Без ось таких хуків, танцювання не працює. Першими хто вивалюється з проектів "Голос країни", "Фабрика зірок". - це красиві, молоді, ідеальні, ідеально співаючі дівчатка - вони нікому не цікаві. Цікаві ті, які з вадою, з історією, з хуком і так далі.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".