Український виконавець і соліст популярного гурту "Антитіла" Тарас Тополя вирішив написав публікацію, пов'язану З Днем української писемності та мови в соціальній мережі Facebook.
Він почав зі слів, що мова завжди була і є в часі, а українська — фундамент нашої незалежної держави.
Читайте Знай в Google News!
"У мене є мільйони аргументів, чому потрібно плекати і підтримувати українську мову, але більшість з цих аргументів Ви так само все розумієте і знаєте. Навіть, якщо публічно десь не погоджуєтеся", - написав він.
Однак він все ж порадив не боятися переходити на українську мову, транслювати успіх і досягнення. І показувати це в інформаційному полі державною мовою. Це дозволить притягнути до себе і свого успіху все більше людей. Їх можна буде замотивувати користуватися в приватному та публічному житті українською мовою.

"Головне, чого прошу не робити, це піддавати осуду людей, які в силу тих чи інших обставин виховані російською мовою і в російському середовищі, не засуджуючи тих, які ще не перейшли на мову або бояться це зробити", — додав Тарас Тополя і в кінці підсумував, що тільки спокійно, з посмішкою, ласкаво і обіймаючи можна магнітити до себе все більше людей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський у День писемності та мови розповів, як не стати схожим на Азарова

Як повідомляв "Знай.ua", День української писемності та мови: красиві листівки та привітання в прозі

Знай.ua писав, Зеленська домоглася свого? Жовто-синя Швеція заговорить українською.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще