У Великій Британії відбувся культовий кінофестиваль Raindance, і Україну на ньому прославила комедія Антоніо Лукіча" Мої думки тихі". Про це повідомив продюсер картини Дмитро Суханов. Він розповів, що фільм став першим у номінації Discovery Award. Радісну новину Суханов опублікував у своєму Facebook.

Як зазначається, церемонія нагородження пройшла в Лондоні 7 листопада 2020 року. Через пандемію українська делегація не змогла прибути на нагородження, тому приймати привітання від колег українцям довелося Дистанційно.

Картину "Мої думки тихі " вперше показали під час 10-го Одеського міжнародного фестивалю. Там комедія отримала ТЛ приз глядацьких симпатій, премію FIPRESCI за кращий український фільм, премію за кращу акторську роботу (Ірма Вітовська-Ванца) і спеціальну згадку журі (Андрій Лідаговський). У широкий український прокат комедія" мої думки тихі " вийшла 16 січня 2020 року. Касові збори стрічки склали майже 10 млн гривень, в кінотеатрах її подивилися понад 108 тисяч глядачів.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 82-річний Ален Делон перед побаченням з Богом зізнався в немислимому: "ненавиджу...."

Як повідомляв " Знай.ua", Меладзе постане перед судом за плагіат на безсмертного Цоя.

Знай.ua писав, Ірина Білик до 50-річного ювілею зважилася показати себе "без гриму"