Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями із особистого життя.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу зірка в своєму Instagram обсипалась пелюстками квітки.

Джамала, фото https://www.instagram.com/jamalajaaa
Джамала, фото https://www.instagram.com/jamalajaaa

Так, артистка вирішила раптово змінити стиль і спробувати себе в абсолютно новому образі - обрізала чуб і трохи вкоротила довжину, ніжно посміхаючись на камеру із денним макіяжем. Зірка у червоній сукні в квіточку і зверху джинсова куртка.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Сегодня такой день, такой день... Вторник 😂😘🌺🙌🏾", - грайливо підписала коротке відео Джамала.

"Аллах! Какая ты красивая!", "Дааа, такой день, такой день, сооолнечный😍А еще осталось всего 3 дня до выходных😂 Хорошего Вам вторника, Джа❤️", "С таким солнышком в руках 😍😍🥰 Прекрасного дня! ❤💙🌼", - прокоментували користувачі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Ще недавно знаменитість з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим вдруге стали батьками. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Еміра-Рахмана.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше