Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Однак цього разу її концертний директор Нателла Крапівіна поділилася кадром з нової зйомки.

Читайте Знай в Google News!

"це фото могло бути підписано як "привіт з великого бодуна", але ми зі Светиком люди непитущі. тому, просто Всім привіт, гарного дня, відмінного настрою і як говорив Сучасний Класик " грошей немає, але ви тримайтеся!", а ми продовжуємо безбожно працювати на благо вітчизняного шоубізнесу. зовсім скоро нова пісня, нове відео і Новий... не скажу що😉", - написала Нателла.

На фото Світлана і Нателла позують на тлі ясного неба і посміхаються в камеру. Лобода позує з чашкою кави в білій шубці. Як завжди на зйомках, вона в макіяжі і з акуратною укладанням хвилями.

"сублімуємо глибоко в творчість", - написала сама Лобода в коментарі до посту.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нового фото і новин про те, що незабаром знаменитість збирається випустити новий альбом. Також вони відзначили, що дуже чекають і зробили комплімент її красивій посмішці.

" Нателла Вагіфівна, чекаємо😍 🌟", "фото-приголомшливе ❤ ️Нателла, у вас дуже красива посмішка!", "Класик", " Нателла, ви найкраща!", "АЛЬБОМ??? Господи як ми чекаємо всього нового", " красуні! 🔥І спасибі вам за ваше класне інтерв'ю У Ксенії Собчак!", "Чекаємо хіт! Нового і творчості", "красуні", "блага звістка", "хороші, "красиві", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як поводяться поза сценою LOBODA, Лоліта, Тіна Кароль та Оля Полякова.

Як повідомляв Знай. ua, Світлана Лобода в бікіні вразила тілом мрії на райському курорті.

Також Знай. ua писав, що Крапівіна пояснила палкі поцілунки з Лободою і розставила крапки в чутках про роман Світлани з Ліндеманном.