З'явився офіційний трейлер нового супергеройського фільму "Apple-Man". Комедійний бойовик став першим українським фільмом, який знімався в LED-студії з віртуальними декораціями Unreal Engine. Крім того, це перший фільм у світі, який знімає робот, синхронізований з віртуальним світом.

Читайте Знай в Google News!

Фільм Apple-Man, фото: прес-служба
Фільм Apple-Man, фото: прес-служба

"Коли я спілкуюся з колегами з США, вони не вірять, що у нас в Україні є все ті ж технології, що і в Голлівуді. Багато хто не здогадується, що часто пост-продакшн для голлівудських блокбастерів роблять у Києві, Дніпрі, Харкові. Я хочу, щоб наш фільм заявив про українських фахівців, Українські технології на весь світ", –розповів режисер фільму Василь Москаленко.

Сюжет фільму "Apple-Man" побудований за всіма канонами супергеройського кіно. Людина-яблуко з'явився в результаті секретного експерименту зі створення суперсолдат. Разом з дівчиною-вишнею він зібрав команду супергероїв, до якої увійшли Капітан Капуста, Супер-морквяний Пес і людина-перець. Їм протистоїть суперлиходій на ім'я Доктор Бургермен, який має намір знищити людство і використовувати планету Земля для створення Чізбургера Апокаліпсису.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Не дивлячись на божевільний концепт і велика кількість екшну, головна особливість "Apple-Man" – популяризація здорового способу життя.

"правильне харчування рятує життя-точно так само, як супергерої. Це головний меседж фільму. Якщо ви подивитеся статистику Всесвітнього центру охорони Здоров'я, зрозумієте чому. Нездорове харчування щорічно забирає життя 11 мільйонів чоловік. Але коли про це заявляють вчені, ніхто не слухає. Статистика здається людям нудною. На відміну від барвистих реклам фаст-фуду. Прекрасно зняті вірусні ролики гіпнотизують споживача, змушують людей повірити в те, що нездорове харчування – це круто. Мета нашого фільму - мовою супергеройської Кіно-Казки мотивувати людей замислитися, наскільки важливо вести здоровий спосіб життя і правильно харчуватися", - говорить Василь Москаленко.

Фільм Apple-Man, фото: прес-служба
Фільм Apple-Man, фото: прес-служба

Головну жіночу роль у фільмі грає українська актриса і телеведуча Іванна Онуфрійчук. Оператор-постановник проекту-Володимир Кратінов.

"Apple-Man" - це продовження однойменного короткого метра про супергероїв. Короткометражка була знята під час карантину в кімнаті 14м2. Вона викликала резонанс в США, і сподобалася Дженніфер Еністон.

Фільм Apple-Man, фото: прес-служба
Фільм Apple-Man, фото: прес-служба

А німецький кіно-журнал FILMSTARTS порекомендував український фільм фанатам недавнього супергеройського хіта від Amazon "The Boys"("пацани").

"якщо Вам до смаку божевільні пригоди Біллі Бутчера у виконанні Карла Урбана з "пацанів", радимо до перегляду не менш божевільний трейлер "Apple-Man" – не дивлячись на те, що за цим проектом не стоїть багатомільярдна компанія на кшталт Amazon", – пише німецьке видання.

Ролик розміщений на відомому американському сайті Kickstarter, на якому талановиті люди збирають кошти на реалізацію своїх проектів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Stranger Things 4 сезон-серіал обіцяє стати дійсно страшним.

Як повідомляв Знай. ua, Стівен Кінг заговорив про написання книги про серійного вбивцю.

Також Знай. ua писав, що у мережі показали новенький Бетмобіль під час зйомок фільму, Відео.