Оля Цибульська вперше розповіла, що зрадила коханого чоловіка з відомим танцюристом.

Читайте Знай в Google News!

Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська частенько радує своїх фанатів публікаціями у своєму Instagram. Нещодавно зірка навіть кардинально змінила імідж, тому тепер тішить фантів фотографіями у новому образі. Однак своє життя вона завжди тримає за сімома замками.

Оля щаслива у шлюбі з чоловіком Олександром, та ще жодного разу не показала його публіці.

Однак, Цибульська зважилась на відвертість і розповіла, що їхні стосунки пройшли випробовування і в якийсь момент вона захопилась іншим чоловіком.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

На своїй сторінці в Instagram Оля розповіла про стосунки з іншим. Ним виявися знаменитий український танцюрист, хореограф і тренер ″Танців з зірками″ Олександр Прохоров. Саме він у 2019 році з Анною Різатдіновою дійшов до фіналу танцювального шоу.

″В нас з @sasha_prohor дійсно були стосунки. Давно. Не розповідали тоді і зараз не збиралися. Завжди хотіла, щоб особисте було особистим і досі хочу. Але нещодавно зрозуміла, що весь цей час найбільше боялась осуду людей. І втомилася боятися. Я не робот, я жінка. І емоції часто сильніші за розум″, - зізналась Оля.

Роман з іншим Оля закрутила ще до шлюбу. За її словами, у них з майбутнім чоловіком тоді був важкий період, вони переживали паузу в стосунках. Тому, ніхто нікого не зраджував, каже Цибульська.

При цьому Оля додала, що чоловік про все це знає. А з Прохоровим вони залишились друзями, і за це Цибульська йому вдячна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Цибульська опублікувала романтичне фото зі своїм чоловіком, однак обличчя коханого так і не показала.

Як повідомляв портал Знай.ua, Цибульська оприлюднила фото, на якому постала у білому звабливому костюмі серед оранжереї.

Також Знай.ua писав,Цибульська поцілувала в губи жінку в дзеркалі.