Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем і коміком Володимиром Дантесом, а також 10 років виступала в гурті "Время и Стекло", часто радує багатомільйонну армію шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу 30-річна виконавиця поділилася пікантним знімком у своїх Insta Stories. У кадрі Надя постала перед дзеркалом своєї спальні. Варто зазначити, що штанів на зірці не було – лише труси на високій посадці і напівпрозора сорочка. Вона позувала з телефоном у руці та босоніж, притримуючи іншою рукою свій плоский животик.

Крім того, підписники змогли помітити всі тату артистки в найінтимніших місцях. До слова, селфі в дзеркалі вийшло досить спекотним і сексуальним. Безумовно після такого знімка чоловікам буде складно заснути вночі.

скріншот Insta Stories Наді Дорофєєвої

Популярні новини зараз
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Надя Дорофєєва після розпаду "Время и Стекло" попрацювала язиком. Фанати кинулися активно обговорювати нові фото зіркової красуні, її засипають компліментами, захоплюючись незвичайним образом і стилем.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес заінтригував фанатів зйомками, користувачі впевнені, що він знімав новий кліп.

Також портал Знай.uа писав, що 5 листопада Надя Дорофєєва потрапила з чоловіком Володимиром Дантесом у дорожньо-транспортну пригоду, причому, за словами самої красуні, це сталося досить безглуздим чином.