Відомий на півсвіту гуморист і сатирик Михайло Жванецький пішов з життя 6 листопада 2020 року на 87-му році. Його позашлюбна дитина, син і вже досвідчений сценарист Андрій Ривкін зворушливо відреагував на цю сумну новину. Хлопець заявив, що вже пробачив татові все.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських видань.

Андрій Ривкін, скріншот: Instagram
Андрій Ривкін, скріншот: Instagram

Як відомо, у Андрія були дуже непрості стосунки з татом, вони практично не спілкувалися. Однак при цьому сценарист зізнався, що часто відчував злість, але незважаючи ні на що завжди відчував до нього теплі родинні почуття. Андрій заявив, що Михайло Жванецький ніколи не хвалив його за його перемоги по життю і був досить холодний до нього. Тепер син відпустив всі образи на батька.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Бути сином Михайла Жванецького було приголомшливо важко, але ані на секунду, навіть крізь злість і роки мовчання, я не сумнівався в тому, що люблю його", – зазначив Андрій в мережі Instagram.

При цьому Ривкін вважає своїм щастям те, що він знайомий і спілкується з усіма своїми родичами, в тому числі і братами, і в такі непрості часи він не один. При цьому він все одно переживає величезну втрату.

Андрій Ривкін, скріншот: Instagram
Андрій Ривкін, скріншот: Instagram

"Ми бачилися разів десять, завжди після його виступів. Він завжди був в гримерці, в гримі, в ідеальному костюмі, в кольорах, оточений незліченними шанувальниками, камерами і охоронцями. Все проходило за відпрацьованою схемою: двохвилинні "скільки ж тобі зараз років?", "як мама?", а потім - урочиста презентація конверта з тисячею доларів і обов'язковим напуттям про "соромно має бути — в сімнадцять років гроші брати у батька". Іноді, вручаючи конверт, він говорив мені:"Будь щасливий". Я ніколи не відмовлявся. Ця щорічна тисяча доларів стала нашою сполучною ланкою: він був занадто боягузливий, щоб визнати, що покинув дитину і просто хотів відкупитися, а я був занадто боягузливий, щоб визнати, що не потрібен батькові, і приймав цей кеш як татів подарунок. Як свідчення, що батько у мене все-таки є", - розповів Андрій.

Андрій Ривкін написав, що його батько для багатьох став ковтком свободи в непростих реаліях радянської держави на її заході. Він був підтримкою і віддушиною для тих, кому складно було зрозуміти, що до чого, в новій реальності Росії. Своїм гострим словом він умів допомогти людині у вічно непростому її життю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Вічна пам'ять": сторінку Данилка захлеснула хвиля скорботи, "Пішов геній".

Як повідомляв Знай.uа, прощання зі Жванецьким: з'явилися перші фото з похорону.

Знай.uа писав, Потап болісно попрощався зі Жванецьким, фанати не стримали сліз: "Великий майстер...".