Популярна шоувумен, дворазова чемпіонка світу з бальних танців, хореограф проекту "Танці з зірками" і зіркова матуся, Олена Шоптенко захотіла ковдру і какао.

Олена хоче цілком реальних речей, здатних додати яскравіших фарб у сірі осінні будні. Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени Шоптенко в мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Зіркова красуня опублікувала фото, де вона без макіяжу, лише щічки сяють від хайлайтнру, сидить опершись на стіну. На олені широкі джинси-моми і гольф кольору айворі з коротким рукавом.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Сейчас бы плед и какао ☺️", - підписала публікацію Олена Шоптенко.

В цій осені – нічого зайвого. Все для чогось, тож какао і тепла улюблена ковдра зроблять вечір незабутнім. Замерзлі руки зігріються, адже в такій атмосфері добре мріється і смачно мовчиться. І віриться, що в твоїй голові – то просто шпаргалка від твоєї ж інтуїції. Головне - не забути.

Фолловери не пройшли повз бажання і прокоментували фото Олени: "Лежати лисицею в норі, закутаною в тепло", "...и носочки 😉", "Боже, яка Ви гарна😍".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, легенда "Танців з зірками" Шоптенко в одному відео показала головну проблему жінок.

Як повідомляв Знай.uа, легенда "Танців з зірками" Шоптенко почала розмовляти з праскою: "Нехай париться…".

Знай.uа писав, Шоптенко з "танців з зірками" зловили без штанів під будинком: "Іноді хочеться так зробити".