Нещодавно в ЗМІ облетіла інформація про те, що Тарзан зрадив дружині Наташі Корольової. Однак ситуація, яка склалася навколо сім'ї виглядає дуже неоднозначною. Схоже, Наташа пробачила чоловіка-стриптизера, з яким живе в шлюбі вже 20 років, але скандал продовжує роздуватися і обростати все новими чутками. А нещодавно у своєму Instagram зірка опублікувала пост, в якому розповіла, як бореться за захист особистого життя. І робить вона це, очевидно, в компанії скандальної російської телеведучої Ксенії Собчак.

Читайте Знай в Google News!

Так, за словами Наташі, "перші ластівки" вже запущені – органи влади відреагували на її, і інших артистів заклики звернути увагу на невиконання закону про недоторканність приватного життя. Співачка вірить, що зовсім скоро вдатися зробити 23 статтю Конституції РФ не декларативною, а дійсно працюючою. "Ксенія @xenia_sobchak вчора в передачі абсолютно справедливо задає питання - чому всі ЗМІ акцентують увагу на контент, а не на тому, що це вкрадений контент з особистого телефону, і не на шантажистах/зломщиках/розповсюджувачах особистої інформації?! Ці люди - злочинці, які повинні бути покарані", - написала Корольова у своїй публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Наташа плаче, Тарзан скаче - Глушко після зради Корольовою підняв ціни на свій стриптиз.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що заплакана Корольова зробила перше зізнання після зради Тарзана.

Також портал "Знай.ua" писав, що вперше після зради Корольова і Тарзан дали інтерв'ю.