Українкам розповіли, як піти до психолога, якщо рідні не вірять у "післяпологову депресію". У відвертому ток-шоу" про що мовчать жінки " на СТБ експерти розкажуть про міфи, ознаки і небезпечні сигнали післяпологової депресії.

Читайте Знай в Google News!

"Мені здається, що я погана мати. Іноді я хочу просто заснути і не прокинутися. Замість того щоб радіти материнству і своїм двом діткам — я страждаю", - зізнається героїня Софія.

Дівчині здається, що у неї післяпологова депресія, але всі навколо говорять, що це горе від розуму, адже і мами, і бабусі виховали дітей без допомоги, пральних машинок та інших благ. Вже чотири роки вона намагається відрізнити депресію від банальної втоми. У цьому питанні їй допоможуть розібратися гінекологи і психотерапевти, які розділяться на два протиборчих табори.

Про що мовчать жінки, фото: СТБ
Про що мовчать жінки, фото: СТБ

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також автор популярного блогу "Badmam" Анжела Єременко розповість про особистий досвід боротьби з післяпологовою депресією, а найвідоміша гінеколог країни, лікар "Я соромлюсь свого тіла" Людмила Шупенюк поділиться шокуючими випадками зі своєї практики.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українкам покажуть всі плюси і мінуси життя в цивільному шлюбі, залишитися або піти.

Як повідомляв Знай. ua, у студії" про що мовчать жінки " розгорілася суперечка про утриманців, любов або бізнес.

Також Знай. ua писав, що українкам покажуть зворотний бік життя в "золотій клітці".