Цінність свого високого почуття любов пара Івана і Марини вирішили перевірити в непролазних джунглях Амазонки в умовах реаліті "Кохання на виживання". Однак на детекторі брехні з'ясувалося, що він зрадив дівчині.

Читайте Знай в Google News!

Якби не дитина, я давно пішла б від Вані, – зізналася в ефірі Марина. - Сподіваюся, що на проекті до мене прийде щось таке, що так і не прийшло за роки спільного життя. Хочу розібратися: люблю я його чи ні.

Вона навіть не здогадувалася, чим може обернутися поїздка в Перу. Під час п'ятого випробування – провокації на зраду – її чоловік зізнався на детекторі брехні, що Марина у нього була не одна.

Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу
Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Тоді ми сильно посварилися. Мені здавалося, що стане легше, якщо заведу роман з іншою дівчиною, – згадує Іван. - Трапився просто флірт і секс. Через те, що ми не були по факту у відносинах з Мариною, я не міг відчувати провину за те, що був з іншого".

На церемонію відкриття скриньок з грошима подружжя прийшло удвох. Але чи залишилися вони разом після участі в реаліті?

Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу
Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу

"Наша сім'я тільки зміцніла і стала більше – - посміхається Марина. - У нас народилася дочка. З Ванею стали більше промовляти все, що подобається і не подобається. І зрозуміли, що коли ми разом, всі проблеми-це пил".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, учасник "Кохання на виживання" потрапив у сітку-пастку в джунглях, порятунок був у кошику зі зміями.

Як повідомляв Знай. ua, учасник" Кохання на виживання " пережив Ганебний стовп.

Також Знай. ua писав, що учасницю" Кохання на виживання " перевірили зрадою та БДСМ-сесією.