У реаліті" Кохання на виживання " на Новому каналі випробування пройде пара Сергія і Христини. Разом вони більше двох років. Але ні хлопець, ні дівчина не відчувають себе у відносинах впевнено.

Читайте Знай в Google News!

Христина хоче заміж за коханого, а він вважає, що вона не готова до серйозного кроку. Щоб перевірити почуття пари, команда реаліті влаштувала їм Пекельне випробування.

"В Андах досі дотримуються давніх традицій, - розповідає ведучий Олег Кензов. - Того, хто завинив, прив'язують до ганебного стовпа. Сергій повинен був витримати всі знущання, які сипалися від натовпу. Але вони були тільки в тому випадку, якщо Христина неправильно відповідала на питання про пристрасті і життя коханого".

Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу
Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ганебний стовп приніс хлопцеві ганебні покарання.

"На землі стояло шість відер різних помиїв. І це все могло опинитися на мені, - каже Сергій. - Мене облили фекаліями, і вони так довго сповзали по тілу. Смерділо нереально. Пару раз були блювотні позиви. Але це ще нічого".

Перуанці приготували для хлопця різки.

Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу
Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу

" мені стало його шкода. Він стояв весь брудний і мокрий, йому було дуже холодно – - засмутилася Христина. - Не хотіла, щоб його сікли, щоб завдавали біль".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірка" Кохання на виживання " Кензов зізнався у всіх бійках в житті.

Як повідомляв Знай. ua, Олег Кензов з" Кохання на виживання " розкрив, як опинився в гамівній сорочці.

Також Знай. ua писав, що ведучий" Кохання на виживання " Кензов назвав головну фобію.