Українська модель Вікторія Маремуха дала поради дівчатам, які прагнуть мати ідеальне тіло.

Читайте Знай в Google News!

Фіналістка реаліті-шоу "Супермодель по-українськи" Вікторія Маремуха з другого сезону знає про ідеальну фігуру все. Її бездоганне тіло може викликати захоплення й заздрості у кожної дівчини.

Таких результатів Вікторія добилась завдяки простим правилам, яких дівчина дотримується вже багато років.

Віка Маремуха поділилася секретами ідеальної фігури.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

1. Помірні заняття спортом. Щоб отримати гарне тіло, не обов'язково днювати й ночувати у спортивному залі. Навпаки – організму потрібен час на перепочинок.

"Тренери радять займатися спортом через день. Регулярні навантаження забезпечують швидкий результат і гарний рельєф. А день відпочинку дасть м'язам час на відновлення. Інший варіант тренувань – 2/2. Два дні тренування чергуються з двома днями відпочинку. Але при цій схемі важливо приділяти увагу різним групам м'язів. Я, наприклад, додала танці в день відпочинку – як кардіо", – розповіла випускниця модельного реаліті.

Ідеальна схема тренувань для схуднення виглядає так: кардіотренування – 3-8 хвилин (біг, велосипед), силове/функціональне тренування – 45 хвилин, розтяжка – 5-15 хвилин.

2. Відпочинок. Він потрібен для відновлення м'язів коштом підшкірного жиру. Це особливо важливо для тих, хто мріє позбутися зайвих сантиметрів. Після фізичних навантажень дуже добре сходити в лазню/сауну – при нагріванні з організму виходить зайва вода, покращується стан шкіри.

модель Віка Маремуха
модель Віка Маремуха

3. Здоровий сон. При фізичних навантаженнях важливо спати більше, ніж у звичайному режимі.

"Ваш сон має бути якісним. Якщо ви заснете о 22:00 і прокинетеся о 6:00, буде значно краще, ніж якщо ви заснете о 00:00 і прокинетеся о 8:00", – підкреслила Вікторія.

4. Правильне харчування. У раціоні дотримуйтеся такої пропорції: 50% – вуглеводи, 30% – білок, 20% – жири. Основне приймання їжі – це обід, а ось сніданок і вечеря мають бути легкими.

"При приготуванні їжі відмовтеся від смаження, краще запікати, готувати на пару або на грилі. Але не відмовляйтеся від олії. Для заправок використовуйте оливкову, лляну, кунжутну, нерафіновану соняшникову олію. Парадокс у тому, що ненасичені жирні кислоти допомагають розщепити жири", – зазначила Маремуха.

Ще дуже важливо пити 1,5 л води в день. Чай і кава – не рахуються. А про газовані солодкі напої краще взагалі забути.

"Ну, і про солоденьке. Я не відмовляю собі в задоволенні, але роблю це дуже рідко. Адже тоді всі старання в залі будуть непомітними. Вибирайте собі один день на тиждень для читмілу (планове порушення дієти, – ред.) та відривайтеся на повну! Ну, і у відпустках я теж дозволяю собі калорійне, адже знаю, що потім відпрацюю", – підсумувала випускниця модельного реаліті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, переможниця "Топ-моделі по-українськи" зважилася на несподіваний крок.

Як повідомляв портал Знай.ua, Віка Маремуха з "Супермодель по-українськи" показала, як готується до весілля з французом

Також Знай.ua писав, спекотна Маремуха виходить заміж за француза