Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила перше за дуже довгий час селфі, позуючи в гримерці і примірявши жіночний образ, експериментуючи з кольором волосся. Так, артистка з довговолосої блондинки перетворилася на красуню з ніжно-рожевим каре, надівши лише махровий халатик, який грайливо приспустила, оголивши плечі. При цьому Оля доповнила лук вечірнім макіяжем з рожевою губною помадою і мерехтливими тінями, а також зізналася, що нарешті опинилася на зйомках і дуже скучила за роботою.

Полякова ніби ненароком зазначила, що з радістю працювала б і на вихідних, найімовірніше згадавши карантин вихідного дня, який вводиться в Україні з 14 по 30 листопада включно. Карантин вихідного дня передбачає заборону масових заходів (культурних, релігійних, концертних), закриття закладів громадського харчування (з можливістю торгівлі на винос), ТРЦ, спортзалів, фітнес-клубів і басейнів з 00:00 години суботи до 00:00 години понеділка.

"Давно селфі не було!)

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

я на зйомках, скучила!

Хочу працювати і по вихідних, а а ви?"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику