Маша Єфросиніна - одна з найвідоміших українських телеведучих. Крім того, вона ще й відомий блогер. Однак один з останніх її постів викликав скандал. Маша опублікувала фотографію зі своїм чоловіком і підписала фото “Думаю почитати сьогодні Сане про Ніф-Ніфа і Наф-Нафа...”.

Через це виник скандал, в якому Маші дорікнули в тому, що вона жартує над повнотою власного чоловіка, тим самим ображаючи інших повних людей.

Сьогодні, 12 листопада, Єфросиніна опублікувала пост, в якому пояснила свої слова. "Іноді банан-це просто банан", так почала свій пост Маша. Вона заявила, що не хотіла нікого назвати "повними свинями" і не закликала всіх худнути.

Крім того, вона підкреслила, що не намагалася образити свого чоловіка, і сама вчиться на його самоіронії.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Маша порадила всім частіше посміхатися від душі, і посміхатися у відповідь людям, адже в наш час це особливо важливо. "Справедливості заради обіймаю всіх, хто все зрозумів і посміявся разом з нами! Вас більше в рази, слава Богу! Інакше я б взагалі заплуталася в людях", - так закінчила свій пост Єфросиніна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Єфросиніна зачарувала Плакидюк і Макацарія своєю темною стороною: "ми самі…".

Як повідомляв Знай.uа, Єфросиніна жорстко пройшлася по "глухим" і ледачим українкам: "як можна свою дитину...".

Знай.uа писав, Полякова жорстко відповіла на критику за виступ з Кіркоровим: "покажіть, де в Росії знаходиться Дубай".