Тіна Кароль, українська співачка і телеведуча, продовжує ділитися інформацією про спеціальну колекційну книгу від Vogue Ukraine.

Читайте Знай в Google News!

Публікація Тіни Кароль, скріншот: Instagram
Публікація Тіни Кароль, скріншот: Instagram

Ми розповідали, що Тіна Кароль стала першою українкою, яка прикрасила обкладинку цього всесвітньо відомого глянцю. Щоправда, не варто забувати, що Тіну у книзі можна побачити не лише на обкладинці, але й всередині.

Популярні новини зараз
Податок на пенсії: українцям зробили важливе оголошення За ухилянтами стежитимуть на кожному кроці: ТЦК відкрили доступ до масштабної бази даних Школярів зобов’язали вчитися більше: тепер не виходитимуть з-за парт Заплатите за сусіда, який багато миється: українцям розповіли, як вони "закривають" комуналку комусь із дому
Показати ще

Книжка складається з 60 фотоісторій видатних українських жінок. Поруч з мистецькими довершеними фотографіями знаменитостей можна прочитати їхні інтерв'ю. Тіна в книжці представлена у неймовірно стильному і лаконічному образі. Від співачки віє агресивною сексуальністю і тваринним магнетизмом. На світлині з книжки, яку Тіна показала своїм підписникам, співачка сидить у хитрій позі на столі. Вона у латексних штанах, шкіряній куртці і блузі в горох. Взуття підібране відповідне: чорні туфлі на високих підборах. Зачіска така: волосся зібране назад, усе максимально акуратно “лежить” так, щоб підкреслити овал обличчя співачки. Макіяж нейтральний, погляд у Тіни - пронизливий.