Зірка "Квартал 95" Євген Кошовий вперше за 19 років перестав голити голову та відростив ″їжачка″.

Читайте Знай в Google News!

Популярний артист, телеведучий і шоумен Євген Кошовий, який зараз є учасником шоу "Вечірній квартал", ведучим "Чисто News" і "Ліги сміху", а також членом журі "Розсміши коміка", вирішив відійти від звичного образу та на подив шанувальників відростити волосся.

На сторінці студії "Квартал 95" в Instagram опублікували фото нового лідера колективу Євгена Кошового. На знімку Кошовий стоїть разом зі своєю дружиною Ксенією.

"Запам'ятайте це фото. Вперше за 19 років Женя відростив "їжачка". Хто знає, коли ще нам пощастить це побачити", - прокоментували фотографію.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Зазначимо, що від самого початку кар’єри Євген Кошовий голив голову "під нуль" - це була його своєрідна "візитна карточка".

Сам шоумен також прокоментував свій новий імідж і у сторіс в Instagram зазначивши, що деякий час спробує не голитися зовсім.

″Поки є час спробую, як це – з волоссям. І не голитися″, – написав він.

Шанувальники коміка відразу відреагували на нове фото і засипали Кошового компліментами. На думку фанатів, така зачіска набагато більше пасує шоумену, вони радять йому залишитись у цьому образі і не повертатись до попереднього.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кошовий з Кварталу відростив вуса і посивів

Як повідомляв портал Знай.ua, Кравець і Кошовий показали головну проблему жінок після карантину.

Також Знай.ua писав, Кошовий перетворився на вухо Пікалова