Даша Ульянова - переможниця 10-го сезону романтичного шоу"Холостяк". Зараз дівчина поділилася, що захворіла коронавірусом.

Вона розповіла про те, як дізналася про хворобу і зізналася про втрату смаку і нюху в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"У мене коронавірус. Друзі, по-перше, вибачте, що не з'являюся в сторіз. Відчуваю себе, м'яко кажучи, не добре. Вчора зробила швидкий тест на ковід і вже є результат - позитивний", - почала розповідати вона.

Потім Ульянова додала, що вдячна всім за підтримку і побажання якнайшвидшого одужання. Все з нею почалося пару днів тому, коли Даша відчула нереальну слабкість і біль в горлі. Також піднялася температура і все тіло ламало.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Дівчина сподівалася, що це звичайний грип або ангіна, проте все ж викликала лікаря, який і зробив тест. Далі слідувала втрата нюху, вона зовсім не відчувала запахи і смаки. "Такого раніше зі мною ніколи не було. Сумнівів вже не залишалося. Ну а слідом прийшов позитивний тест. Дорогі, бережіть себе і своїх близьких. Здоров'я-найважливіше", - підсумувала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Холостяк" змінив переможниці шоу і вона пустилася у всі тяжкі: "Хто перший"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Ульянова задивилася на чоловіків Мішиної і вибрала фаворитів: "Турбота не тільки Ксюші"

Знай.ua писав, Даша Ульянова показала, як виглядала до " Холостяка": "Це було не зі мною"