Українська співачка, телеведуча і актриса Тіна Кароль частенько радує своїх шанувальників новими знімками в соціальній мережі Instagram.

Зараз же, 12 листопада, жінка поділилася фотографією, зробленою для книги від модного глянцевого журналу Vogue.

Читайте Знай в Google News!

Вона постала в щільних світло-блакитних колготах в смужку і напівпрозорому ТОПі. Кароль лежить на підлозі з закинутою рукою за голову. Таке вбрання доповнює її розслаблений образ ніжністю і дозволяє виконавиці продемонструвати свою фігуру.

Її образ також доповнюють розпущене волосся і спокуслива зігнута нога. Сама ж Тіна Кароль задумливо дивиться кудись убік.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Що за старшокласниця?", "Тіна Ти нас балуєш, друге фото за день", "До неможливості шикарна", "Чому я народився геєм...", "Стало важко дихати", "Тін, ну і як тепер йти спати???", "Неможливо бути такою красивою", "Тіночка, ви дуже харизматична дівчина і просто красуня", "Ви напевно єдина у якої пишуть тільки про вас хороше. Приємно читати. Ви цього заслуговуєте... Краща", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль незвично одяглася в шкіру, чоловіки вже божеволіють: "Ікона"

Як повідомляв "Знай.ua", красуня Тіна Кароль тепер одна з "обраних" - ці фото тому доказ, перша в своєму роді.

Знай.ua писав, франківчанка Тіна Кароль прикрасила обкладинку легендарного Vogue: "Перша жінка в Україні"