Популярний російський естрадний співак і композитор Філіп Бедросович Кіркоров дуже часто ділиться зі своїми шанувальниками в соціальній мережі Instagram фотографіями і відео. На нього підписано понад 4 мільйони осіб.

Вчора, 14 листопада, у Лоліти Мілявської був День Народження. Їй виповнилося 57 років, тому Кіркоров вирішив привітати її зі святом.

Читайте Знай в Google News!

"Лола! Ти - дивовижна і чарівна!
Розкішна і провокаційна! Манкая і непередбачувана нехай поруч завжди будуть ті хто тебе любить і цінує, і нехай всі побажання, які ти отримаєш в цей день, будуть почуті долею і повернуться до тебе щастям! У твоїх руках зосереджена велика сила, здатна підкорювати чоловічі серця і змінювати світ! Подруга моя, з днем народження!",- написав він під публікацією.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Він прикріпив відео, в якому зверху періодично змінюються архівні знімки з Лолітою і Філіпом Кіркоровим, а знизу Мілявська вiдпалює. На одній з фотографій вони відображені в поцілунку, при цьому співак виглядає досить здивованим, у нього повністю відкриті очі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Бал під час чуми": Галкін жорстко розкритикував Кіркорова.

Як повідомляв "Знай.ua", Кіркоров забив на соціальну дистанцію і "пішов по руках" гарячих красенів.

Знай.ua писав, топ-13 покійних світових зірок, які заробили в 2020 році мільйони доларів. У ньому можна побачити Кобі Брайанта і репера Juice WRLD.