Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і працює в Росії, зізналася в почуттях своїй подрузі і колезі Лоліті Мілявській. Як відомо, теплі слова Свєта висловила на честь Дня народження співачки. А на знімку можна помітити міцний поцілунок.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій insta-stories Світлани Лободи.

"Моя улюблена дівчинка. Я тебе обожнюю. Завжди з тобою!", - підписала кадр світла Лобода.

І це не кінець історії, Світлана Лобода також опублікувала зворушливе відео, де зірки сердечно обіймаються за лаштунками. Світлана - в розкішному концертному костюмі, що складається з блискучої чорної міні-спідниці, блузи з величезними оборками, капелюха і ботфортів, а на Лоліті – чорне вбрання: брючний комбінезон, ліф якого насилу утримує пишний бюст артистки, і шифонова накидка.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Світлана залишила теплі слова до Дня народження подруги: "І ось так щоразу. Ми цілуємо і обіймаємо один одного, бачимося так рідко, а любимо один одного так сильно. Лолочка, ти унікальна людина і неповторний артист! Ти сила і вразлива душа... У 2009 році ти подзвонила мені вперше, щоб підтримати і дати пораду. З того часу ми є один у одного. З того часу я турбуюзя за тебе. З того часу у мене з'явилася рідна душа. Нехай все буде так, як ти захочеш. Люблю".

Варто також нагадати нашим читачам, що російський співак, музикант і член партії "Єдина Росія" Ігор Ніколаєв частенько радує своїх шанувальників будь-якими фотографіями або відео на сторінці в соціальній мережі Instagram. У суботу, 14 листопада, він вирішив привітати Лоліту Мілявську з Днем народження, їй виповнилося 57 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Корольову остаточно забув: Ніколаєв зізнався в почуттях до Лоліти.

Як повідомляв Знай.uа, Лоліта після розлучення перетворилася на Алісу в "країні переживань": "хоче помурликати".

Знай.uа писав, Лоліта, Водонаєва, Волочкова, Утяшева та інші: зірки, що переборщили з нарощуванням.