Перший прем'єр незалежної України Вітольд Фокін був висміяний артистами студії "Квартал 95". Він був виключений зі складу української делегації в Тристоронній контактній групі після скандальних заяв.

Зробили це в гумористичній сценці про нього в новому випуску свого шоу від 14 Листопада.

Читайте Знай в Google News!

88-річний Фокін разом з головою делегації України в ТКГ Леонідом Кравчуком стали об'єктом жарту. Вони були представлені в картонних зображеннях. У середині виступу артист Євген Кошовий почав представляти зіркових гостей у залі, які змушені там перебувати через карантинні обмеження.

Серед них є Дмитро Гордон, Олег Ляшко з коровою, яку Кошовий зі сцени назвав супутницею політика, також присутній навіть Леонід Ілліч Брежнєв в моменті поцілунку з керівником Німецької Демократичної Республіки Еріхом Хонеккером.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ми дуже раді бачити наших переговірників від України в Тристоронній контактній групі - Кравчука і Фокіна. Нам сказали акуратніше поводитися з цими картонками, а то їх ще назад в Мінськ на переговори везти", - заявив Кошовий. І потім додав: "Від картонного Фокіна шкоди набагато менше. Картонка поганого не ляпне".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Зеленський терміновим указом звільнив Фокіна з ТКГ.

Як повідомляв "Знай.ua", Юрія Ткача з Кошовим з "Кварталу 95" оголосили в розшук: "Вжити заходів до затримання"

Знай.ua писав, Кравець з "Жіночого кварталу" перетворилася на чарівну Мері Поппінс: "Нагрійте наші серця"