У зірки музичного колективу "Лісапетний батальйон" Наталії Фаліон є Youtube-канал, на якому жінка періодично випускає відео-звернення до своїх пiдписникiв.

Сьогодні вона показала шанувальникам айву на ділянці і поділилася спогадами.
Читайте Знай в Google News!
Відповідне відео було розміщено на сторінці групи на сайті YouTube.

"Ось таке золоте яблуко, терпке, але з м'ясом воно приголомшливе. Ще мама моя робила дуже смачне варення, різала кубиками, виварювала в сиропі. Дуже любили. А ось старший син досі згадує, каже: "Мамо, пам'ятаєш яке бабуся смачне варення робила?", - розповіла Наталія Фаліон.

Наталія Фаліон, скріншот: Youtube
Наталія Фаліон, скріншот: Youtube

Після чого продовжила розмову про м'ясо з айвою. Вона ніколи не пробувала цього поєднання, проте хоче, бо надивилася в Інтернеті всілякої смакоти, яку люди публікують. "А чому б і ні? Айва ось вона росте", - додала вона.

Потім Фаліон перемістилася вже на кухню за стіл. Вона повідомила, що хоч все дерево і було вкрите плодами, але дуже багато було гнилих. І поки жінка займалася рослинами на вулиці, чоловік приготував їй айвовий десерт, який складається з запеченої айви в духовці, шматочків фрукта, обсмажених на кокосовій олії, і запеченої айви в сиропі з лимона і апельсина.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Наталія Фаліон, скріншот: Youtube
Наталія Фаліон, скріншот: Youtube

В кінці Наталія Фаліон заявила, що все ж вирішила приготувати фрукт з м'ясом самостійно і якось показати це своїм пiдписникам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Лисапетного батальйону" Фаліон заговорила про найстрашнішу ніч в її житті, сльози не стримати.

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Лісапетного батальйону" Фаліон відповіла на критику: "Навчися косити"

Знай.ua писав, зірка "Лісапетного батальйону" розповіла про інтимні моменти старості: "Це не шум, а оплески"