Анастасія Покрищук є відомою українською блогеркою. Її популярність виникла завдяки участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою "Від пацанки до панянки".

Зараз всі знають Покрищук завдяки епатажній і яскравій зовнішності. Вона заснована на багатьох хірургічних втручаннях. Настя популярна в мережі під ніком Just Queen, вона часто публікує в Instagram фото і відео, а ще відповідає на питання передплатників.

Читайте Знай в Google News!

Зараз Покрищук в Stories Instagram, де на неї підписано понад 200 тисяч осіб, вирішила висловитися щодо дощу. Адже вона вибрала білі кросівки на сьогоднішній день. І у неї немає часу повертатися, тому що це неділя для неї дуже спекотний день.

Обережно! У відео присутня ненормативна лексика 18+

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Послухай, що ще сьогодні у мене сталося, бл*ть. Значить, відвалився шматок коронки, тому що тут же вони надламані, їх не встигли зняти. Я у*бала, ніхто не думав, що я у*бу", — розповіла Покрищук в Stories.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, сама перероблена "пацанка" провела експеримент над живим чоловіком: "Закрий морду і розслабся″

Як повідомляв "Знай.ua", оголенка самої переробленої з " Пацанок" розчарувала фанатів: "Депресняк". На ній сексапільний ліловий костюмчик, який складається з коротеньких шортів і курточки, під якою видно чорний топік.

Знай.ua писав, сама перероблена з "Пацанок" зізналася, коли втратила цноту: "За один раз"