Меттью Перрі, виконавець ролі Чендлера у легендарному серіалі “Друзі”, опублікував твіт у своїй соціальній мережі, в якій офіційно повідомив дату виходу спеціального епізоду серіалу, на який люди у всьому світі чекали роками.

Читайте Знай в Google News!

Серіал "Друзі", скріншот відео
Серіал "Друзі", скріншот відео

Твіт актора говорить: “Повернення Друзів змістили у часі на початок березня. Схоже, ми матимемо надзвичайно завантажений прийдешній рік. І це мені так подобається!”

Фанати серіалу, які живуть у кожній країні світу, роками мріяли про повернення серіалу з новими серіями. У соціальних мережах можна навіть знайти відео, зроблені фанатами, на яких акторів, які грають друзів, повирізали з їхніх інших фільмів, і наклали на це музичну тему серіалу. Тому коли усі актори виклали групову світлину на своїх сторінках у соціальній мережі “Інстаграм” і підписали: “Це насувається…” позначивши одне одного, фанати збожеволіли.

За первісним анонсом, спеціальний епізод мусив вийти ще у 2020 році, проте пандемія завадила це зробити. Тому прем'єру перенесли у часі. Важливо пам'ятати, що новий епізод - не продовження серіалу, а розмова акторів про своїх персонажів і серіал.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше, Російські гопники перевершили серіал "Друзі".

Як повідомляв портал Знай.uа, Кортні Кокс підтвердила, що між Дженніфер Еністон і Бредом Піттом все ще є кохання.