Телеведуча Маша Єфросиніна - не найбільша фанатка Instagram. Про своє особисте життя зірка вважає за краще не надто поширюватися. Однак якщо вона і публікує фото або відео — це неодмінно що-небудь таке, щоб помилуватися або задуматися.

Недавнє відео, яке опублікувала знаменитість, присвячене самій Єфросиніній і тому, як вона змінювалася протягом декількох років. Відео складається з окремих шматочків, де Єфросиніна дефілює в строгому брючному костюмі, як би показуючи, що час над нею не владний.

"Час хоч і сповільнився, але летить швидко..." — так підписала своє відео Єфросиніна. З віком не змінюється ні точена фігура Маші, ні її аристократичні риси обличчя. Їй вдається бути завжди в тренді і на модній хвилі.
Шанувальники оцінили відеозапис і моментально завалили Машу захопленими коментарями.

"Прекрасна в будь-якому образі💝 як би хотілося так само стильно виглядати як ви, але декрет не дозволяє😀 😀 😀 😀", "пальто і картузик і та сумка під руку💕❤️❤️Ах Ах...", "ви зовсім не змінюєтеся", - писали в коментарях фанати.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Єфросиніна зачарувала Плакидюк і Макацарія своєю темною стороною: "ми самі…".

Як повідомляв Знай.ua, Єфросиніна жорстко пройшлася по "глухим" і ледачим українкам: "як можна свою дитину...".