Український танцюрист і суддя телевізійних проектiв "Танцюють всі!" і " Танці з зірками", а також член журі гумористичного шоу "Ліга Сміху" Влад Яма отримав серйозну травму під час дванадцятого прямого ефіру "Танців з зірками 2020".

Читайте Знай в Google News!

Головний суддя проекту вийшов на паркет з фронтвумен групи The Hardkiss Юлією Саніною і Дімою Жуком, щоб станцювати ф'южн.

Після цього танцювального номера Ведучий проекту Юрій Горбунов завив, що у Влада Ями травма, і його прямо зі студії відвезли в лікарню. Варто відзначити, що на відео танцю не видно на якому моменті він міг отримати травму. Яма дотанцював до кінця і стояв з усіма, коли танець оцінювали інші судді.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Виконати постановку танцю за нч - це випробування навіть для мене, але якщо Юлія зможе - це багато про що говорить", - сказав Влад Яма.

Варто наголосити, що вони впоралися з цим завданням на відмінно і отримали від суддів найвищі бали - 10.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма похвалився феноменальною суперсилою - не кожен так зможе. Як виявилося, танцюрист має Чи не феноменальну пам'ять. Це він довів у шоу " Діти проти зірок"

Як повідомляв "Знай.ua", Влад Яма показав талант, і це не Танці: переміг дитину з воланчиком.

Знай.ua писав, дружина Влада Ями похвалилася пружними формами в міні-бікіні: секрети стрункості красуні