Російський шоумен та телеведучий Дмитро Шепелєв відомий своєю любов'ю до собак, у нього їх дві. Дмитро часто публікує на своїй сторінці в Instagram фото з домашніми улюбленцями.

Читайте Знай в Google News!

Так, Шепелєв зізнався, що в дитинстві батьки не дозволяли йому заводити собаку, тому що за нею нікому було доглядати. А тепер Дмитро дозволив своїй дитячій мрії здійснитись і цілком взяв відповідальність на себе.

Шепелєв, фото Instagram
Шепелєв, фото Instagram

Коли Шепелєв зрозумів, що може дозволити собі завести домашніх тварин і доглядати за ними, він це зробив приблизно вісім років тому, зірці тоді було 29.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Перший раз у житті я пішов гуляти з собакою, коли мені було 29 років. Це один з найщасливіших днів у моєму житті. Осіннє поле, низький туман, по бруду і купинах скаче щасливий лабрадор, повертається, щоб шльопнути мене важким мокрим хвостом і знову пірнає в траву. З тих пір без собак не можу", - написав Шепелєв.

Зараз він батьків розуміє і вважає, що заводити собаку, яка як кішка буде сидіти вдома від світанку до заходу, чекати повернення господаря і пісати на пелюшку - це жорстоко. Діти ніколи не прибиратимуть какулі за домашніми улюбленцями.

Вже вісім років у домі Шепелєва живуть собаки і чоловік цілком несе відповідальність за тварин, діти хіба що в старшому віці зможуть допомагати у цьому, тож поки що все робить самотужки.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найвідоміша Холостячка після Мішиної: чому красуня Яна Клочкова досі одна. Олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова розповіла про особисте

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кіркоров після ласк з Поляковою заявив про возз'єднання України та Росії: "Символічна зустріч"

Також "Знай.ua" писав, що як живе Боржемська після розлучення: орендовані квартири і двоє дітей на плечах