Наташа Горова - 23-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила пікантне селфі в дзеркалі, позуючи в білосніжних апартаментах, примірявши облягаючі спортивні лосини і міні-топ гранатового кольору. Так, красуня засвітила розкішну фігуру, над якою невпинно працює завдяки правильному харчуванню і наполегливим тренуванням, блиснувши сталевим пресом і множинними татуюваннями, яких, за словами самої Наташі, у неї більше 40-ка штук.

Читайте Знай в Google News!

Зірка закликала фанатів ніколи не знецінювати свої досягнення, любити себе і не забувати хвалити, адже в майбутньому це допоможе не закинути виконану роботу і тяжку працю на півдорозі. Також Горова-молодша поділилася метою, до якої зараз йде - щоденна розтяжка дозволить їй сісти на шпагат всього за кілька тижнів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ніколи не знецінюй свої досягнення.

Будь то перше тренування / пробіжка / розтяжка , або це урок іноземної мови - будь - що, що ти робиш - хвали себе і не знецінюй.

Як часто ми кидаємо все на півдорозі, коли ми пройшли великий шлях, але результату немає - тоді всі наші досягнення ми спускаємо в унітаз.

А я зрозуміла, як важливо себе хвалити.
Навіть сьогодні вранці - я тягнулася з думкою, яка я ще дерев'яна, але я знаю, що постійні розтяжки, щоранку, приведуть мене до шпагату за 2 тижні або навіть швидше.

І так з усім, до чого ви торкаєтеся-все, чим ви займаєтеся. Вірте в себе, хваліть себе і йдіть до тієї мети, яку ви собі поставили.

Нехай вона буде якась незначна. Головне кожен день робити щось, що приведе тебе до результату 🙏 🏻 "

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішнюча Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.