Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, зроблений на одній з фотосесій. Так, артитска позувала на чорно-білому знімку лише в еротичній спідній білизні чорного кольору, грайливо тримаючи в руках прозору вуаль. Красуня спустила бра з плечей, засвітивши при цьому масивні груди, сидячи в спокусливій позі на підлозі і загривши очі, надаючи і без того незвичайному фото більшої загадковості.

"Щось я забулася, а який сьогодні день? 🌑"

Фолловери ж засипали Нану компліментами: "нарешті!!!! Показала себе....", "Я думав, це Моніка Белуччі 😍", " День, коли мої думки покинули чат🤪", " Дивився фото і згубив календар😊 😊", "Ух Ти👍вогонь баба😍", "хочеться обійняти, і більше не відпускати!❤ ️ ", "більше оголеного тіла... не соромся!!!", "Вже не важливо🔥".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.