Російський естрадний і оперний співак Микола Басков частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram новими знімками і відео.

На нього підписано майже 3 мільйони людей і зараз він поділився знімком з грузинським журналістом, телеведучим і колумністом Отаром Кушанашвілі.

Читайте Знай в Google News!

"Готуємо з @otar.kushanashvili а що, дізнаєтеся в передноворічному ефірі на @tvc_russia", — написав Микола Басков під публікацією. На знімку він постав у фартусі перед Кушанашвілі посеред кухні на телебаченні. На столі можна помітити велику кількість овочів, рідин і м'яса.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Чекаємо з нетерпінням із задоволенням подивимося" , "На двох фотках вже сумний якийсь.. Де ваша приголомшлива посмішка?) Вимагаємо посмішку!", "Спасибі ви прям як метеор все швидко робите, чекаю передачу з вашою участю!!! Фото шикарно вийшло, ви красень на всі 100 відсоток, щось смачне готували інтрига", "Коля кулінар,чекаю ваших страв,доброго дня Ніколя, обожнюю вас", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Басков показав двох найулюбленіших жінок: одна виховала, інша не дає спокійно жити.

Як повідомляв "Знай.ua", Басков перетворився на солодкого зайчика і поганяв двох лисих з Валуєвим: "Понеслася"

Знай.ua писав, фатальний красунчик Басков "попив крові" фанаток: "Сутінки" відпочивають.