Українська співачка Alyosha частенько радує своїх шанувальників новими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram. Кілька місяців тому у неї з солістом групи "Антитіла" народилася третя дитина — донька Марія.

Зірка опублікувала знімок у розкішній сукні кольору бірюзи на своїй сторінці в Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

"Дівчатка в дитинстві мріють вдягти подібну сукню. Я, до речі, ніколи не мріяла бути у сукні принцеси і навіть на весіллі))) Але, з’явилась нагода вдягти такий казковий образ) Скоро на вас чекає сюрприз. Як гадаєте, що саме ми з @wed.ua для вас підготували?) ", — написала вона під публікацією.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Підписники одразі відповіли на інтригу численними коментарями під постом.

"Щось дуже магічне😍😍😍🔥🔥", "Красавица в этом платье, ещё и мой любимый цвет! Я думаю, что будут съёмки какой-то новогодней передачи", "Ви така ніжна і тендітна😊😘 Дуже йде сукня і такий образ💋❤️", "Ну яка ж гарна! Дуже личить цей образ!", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина Тараса Тополі з "Антитіла" Alyosha вперше розповіла про насильство: "Відбивалася до ранку"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Тараса Тополі Alyosha показала миле фото з дочкою: "Яке щастя"

Знай.ua писав, "Декрет - не секрет": молода мама Тарабарова видала інтимні подробиці своєї вагітності.