Фотографії з весілля вельми нестандартної пари молодих людей 10 років тому підірвали інтернет. Як виглядають сьогодні колишні фріки.

Світлини, на яких пара молодих виглядала навіть для неформалів вельми незвично 10 років тому облетіли весь інтернет. Їх обговорювали, їх критикували і засуджували, та ясно було одне - шлюбний союз уклали родинні душі, у яких однакові погляди на життя.

весілля неформалів
весілля неформалів

На фото молодий постав весь у білому: білі довгі дреди, білосніжний костюм та дивні білі чоботи в досить теплу пору року.

весілля неформалів
весілля неформалів

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Натомість наречена була в чорному - чорна сукня з нерівним подолом, яка відкривала стрункі ноги дівчини в чорних панчохах та чорних черевиках. Незвичною була і зачіска нареченої - вона виголила частину волосся, залишивши його лише ззаду та вклавши у кучері.

Пірсинг та татуювання доповнювали образ готичних коханих. Вони й весілля справляли на концерті.
Але час минає, а разом з нею і юність. Молоді люди подорослішали, народили дітей, побудували кар'єру. І сьогодні їх би не впізнали колишні критики.
Хоча, відлуння минулого ще залишилося. Так, чоловік не відмовився від розкішного довгого волосся. Але варто визнати, що йому пасує така зачіска.

А от колишня готична наречена дуже змінилася і тепер виглядає кардинально протилежно до весільних фото.

Молода жінка перетворилась на милу білявку і стала схожою на Мерилін Монро. На колишній чорний колір немає навіть натяку - красуня вподобала більш жіночні вбрання пастельних кольорів.

Та неважливо, що зараз ніхто б не впізнав в цих приємних сімейних людях колишніх представників субкультури. Головне, щоб вони були щасливі і їм жилося комфортно у своїх образах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пара львів'ян одружилась у костюмах тиранозаврів

Як повідомляв портал Знай.ua, Олена-Крістіна Лебідь показалася у весільній сукні

Також Знай.ua писав, екзотична копія Кардашьян засвітила інтимний пірсинг