Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, любить ділитися з фоловерами в Instagram фото з особистого життя.

Цього разу новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша донька Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 19 років. Так, знаменитість виставила пікантний кадр, вперше знявшись в кліпі зіркової матусі на її хіт "Sestra".

Дівчина з'явилася перед камерами в білосніжному костюмі, що складається з міні-топа і коротеньких шортів, засвітивши струнке тіло. Красуня гаряче танцювала в компанії інших акторок і позувала на чорному латексному дивані, грайливо дивлячись в камеру. Шанувальники навіть припустили, що Соня захоче піти по стопах Віри, адже вона не менш артистичка, ніж її найрідніша жінка.

він був мій найсолодший сон

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "та так, розгледіли Вас, Соня!! 😂😂😍😍🔥🔥🔥", "Просто краща 🔥кліп бомба 💣", " сексі Чіка !!!", "Красуня!!! 🌟 🌟 🌟 Супер-кліп!!! ✨✨✨🦋❤️".