Відома українська телеведуча шоу "Сніданок з 1+1", фаворитка телеглядачів на шоу "Танці з зірками" Людмила Барбір часто ділиться в мережі яскравими знімками та історіями з життя. Але зараз не до цього. Як відомо, телеведуча хворіє на covid-19 і знаходиться на самоізоляції.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації Людмили Барбір в мережі Instagram. Ось, що пише телеведуча про свої симптоми.

Публікація Людмили Барбір, скріншот: Instagram
Публікація Людмили Барбір, скріншот: Instagram

"Друзі, я захворіла на COVID-19. Тест показав "позитивний" результат. Перші симптоми були схожими на звичайний ОРВІ. В мене почало червоніти горло, потім додався нежить, з’явилася слабкість у тілі, легке запаморочення в голові та сонливість. Швидко втратила повністю відчуття запаху і смаку — можу відрізнити лише солодке від солоного. А ще страшенно спазмують м’язи — боляче ходити, лежати і, навіть, спати. Температури немає. Навпаки вона знизилась, але таке відчуття, ніби всі 40. Перебуваю на самоізоляції і тримаю зв’язок з сімейним лікарем по телефону. Мені прописали пити багато лужної рідини, вітамін D і С, а також цинк. Кожні 30 хвилин вимірюю пульсоксиметром рівень кисню в організмі. Чоловік і син здорові, без жодних симптомів, але теж на самоізоляції. Друзі, на власному досвіді знаю, що COVID-19 не міф. Він реальний. На жаль, заразитися може кожен, статистика зростає, тож бережіть себе, своїх рідних і людей навколо! Будь ласка, дотримуйтесь вимог МОЗ та ВООЗ: тримайте соціальну дистанцію, носіть маски та мийте руки! Дякую всім за теплі слова і підтримку! Будьте здорові Сподіваюсь, зовсім скоро знову побачимось в ефірі Сніданок з 1+1. І я вже буду говорити вам "Доброго ранку" зі студії.", - розповіла Людмила Барбір.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також Людмила Барбір розповіла своїм підписникам історію молодої і амбітної Українки Дар'ї Заремби, яка мріє стати астрофізиком, і те, на що ця дівчина готова піти заради своєї мрії. Про це стало відомо завдяки новій публікації Людмили Барбір в мережі Instagram.

Публікація Людмили Барбір, скріншот: Instagram
Публікація Людмили Барбір, скріншот: Instagram

"Залишаюся вдома на самоізоляції і продовжую лікуватися від коронавірусу, але дуже вже хочеться повернутися на роботу. Але поки можу тільки разом з глядачами дивитися сніданок. Сьогодні в ефірі Неля та Єгор розповіли неймовірну історію Дар'ї Заремби, сильної та мужньої дівчини, яка здійснює свою мрію стати астрофізиком. Це наш спільний з ООН Жінки в Україні спецпроект @unwomen - "Жінки - ключ до миру".

Дар'я Заремба, фото: Instagram
Дар'я Заремба, фото: Instagram

...

Статистика говорить: коли жінки беруть повноцінну участь у вирішенні конфлікту - ймовірність укладення мирної угоди, який тривав більше 15 років, зростає на 35%. Це тому, що жінки прораховують наслідки і вплив усіх рішень на суспільство. Приклад Дар'ї тому яскраве підтвердження: разом з однодумцями вона створила платформу "Локус", де молоді дослідники можуть отримати консультацію від провідних досвідчених колег-вчених і опублікувати свою роботу. Здійснивши свою мрію, Дарина підтримала тих, хто, як і вона, йдуть до своєї мети. Пишаюся сильними і талановитими жінками! Наступної середи запрошую разом зі мною подивитися на 1 + 1 ще одну важливу історію. Жінки - ключ до миру.",- пише телеведуча.

А телеведучий "Сніданок з 1+1" Руслан Сенічкін у свою чергу опублікував інформацію про Катерину Булавінову, інфекціоністку, медекспертку Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Руслан Сенічкін засвітив "найголовнішу жінку", фанати не вірять своїм очам: "Мій скарб".

Як повідомляв Знай.uа, телеведуча Людмила Барбір підхопила коронавірус слідом за Зеленським.

Знай.uа писав, топ найвпливовіших жінок України: від Алли Мазур до Каті Осадчої.