Телеведуча і кулінарна експертка Тетяна Литвинова, також відома як одна з суддів телепроєкту "МастерШеф", поділилася думкою про необхідність піклуватися про своє здоров'я змолоду, оскільки це може допомогти людині у старості.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний пост вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі "Інстаграм"

Тетяна Литвинова, фото: Instagram
Тетяна Литвинова, фото: Instagram

"У 30-35 років, думати про себе 70-річного.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З цією концепцією живу вже 10 років. 10 років усвідомленої турботи про своє тіло.

Ідея важливості духовної наповненості мені теж близька, смакуючи питання опонентів. Ну і аргументи з цього приводу теж є: «у здоровому тілі - здоровий дух»

Знаємо все, але що робимо ?!

А робити потрібно. Кожен день. З любов'ю і турботою про себе 70-річного

Починаючи зі здорового харчування і фізичних навантажень. Людство так ситно, як зараз не жило ніколи. Саме тому достаток і вибір, породило безліч захворювань, які, вже! передаються у спадок. У вигляді харчових звичок.

Потребу раз на рік їздити на води і проходити детокс, я успадкувала від батьків. Спасибі 🙏

Санаторно-курортна індустрія, в їх молодості, була колосальною. І на мій погляд, культура проводити відпустку для оздоровлення - прекрасна!

Зараз з'явилися чудові сучасні комплекси, які на високому рівні забезпечують відпочинок і медичну частину", — заявила телевійна зірка.

Варто зазначити, що щодо користі санаторного відпочинку і зокрема бальнеологічного лікування (лікування мінеральними водами) немає однозначності серед науковців. Так, їх ефективність не є доведеною з точки зору доказової медицини, але у суспільстві склалося чітке переконання у їх користі — принаймні, цьому може сприяти зміна режиму і способу життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, баклажанна ікра від Тетяни Литвинової, секрети приготування і заморозки"синеньких".

Як повідомляв Знай. ua, кулінарний експерт Тетяна Литвинова розповіла, як приготувати бабагануш і смачну кавказьку закуску.

Також Знай. ua писав, що маринад для білих грибів, перевірений роками рецепт від судді "МастерШеф".