Більшість відносин між зірок шоу-бізнесу є лише піар-ходом. Таким вважали і роман Ірини Дубцової з колишнім солістом групи "Иванушки International" Олегом Яковлєвим.

Їхні стосунки зав'язалися в 2001 році після зйомок кліпу на пісню "Два бездонних океани очей" для колективу, в якому брав участь Олег.

Читайте Знай в Google News!

І в той же час, навколо їхнього союзу, ходили слуги про можливий піар-роман між зірками. Сьогодні, 19 листопада, на Youtube-каналі "Super" в шоу "Олена, блін!"вийшло інтерв'ю зі співачкою, в ході якого вона розповіла про особисте і творче життя, а також відповіла на головне і цікаве питання про роман з Олегом Яковлєвим.

"Ні, це не був піар-роман. Я дійсно в якийсь момент у своїй юності була в нього закохана", - поділилася виконавиця. Ведуча програми, Олена Жигалова, нагадала Ірині, що раніше вона сама неодноразово спростовувала повідомлення про романтичні стосунки між ними.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Ірина ж заявила, що подібний факт не заважає можливості закохатися. Співачка додала, що Олег Яковлєв був дуже світлою людиною і дорогою для жінки.

Чоловік же був беззмінним солістом колективу "Иванушки International" протягом більше десяти років (1998 - 2013). Після цього, він покинув колектив для продовження сольної кар'єри, але сильно запив, так як не зумів знайти себе в сольній творчості.

У червні 2017 року Яковлєв помер через набряк органів на тлі цирозу печінки. Йому було 46 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Орбакайте "кинула" Пугачову у найважливіший момент

Як повідомляв "Знай.ua", конкурентка Фреймут перетворилася на Снігуроньку задовго до Нового року: не вистачає Діда Мороза.

Знай.ua писав, "Як курча з мультика", - Анастасію Волочкову жорстко висміяли за надто відверті фото.