Катерина Боярська - внучка знаменитого радянського і російського 70-річного артиста Михайла Боярського.

Вона періодично ділиться зі своїми нечисленними шанувальниками новими знімками в соціальній мережі Instagram. І зовсім недавно 21-річна співачка почала публікувати знімки, зроблені під час пікантної фотосесії.

Читайте Знай в Google News!

Пару днів тому Катерина презентувала свою другу пісню під назвою "Без стуку", який був опублікований під сценічним псевдонімом Venna. Дівчина приміряла чорний крихітний комбінезон і розсунула ніжки, сидячи позаду диско-кулі. На попередній фотографії також грайливо розсунула ноги, сидячи прямо на ньому.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Hit the lights. Let the music move you. Lose yourself tonight", - написала дівчина в підписі до знімка, на якому можна також помітити вже звичні їй кінчики волосся, перефарбовані в яскраво-рожевий колір. У перекладі написане означає "Ударило світло. Нехай музика зворушить тебе. Втратити себе сьогодні ввечері".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, юна внучка Боярського потрусила пишним бюстом у крихітному топі: "Класна супер-пупер".

Як повідомляв "Знай.ua", сама перероблена з Пацанок накинулася на любителів одружених: "Недо**банi". Її запитали: "Як кинути одруженого, якщо емоційно прив'язана до нього. Каже: кинеш - жаліти будеш".

Знай.ua писав, Сніжана Бабкіна вабить фанатів своєю полуничкою і напівголими грудьми: "Хто ще не дивився"