Скандальна російська актриса, зірка серіалу "Універ. Нова общага" Настасья Самбурська досить часто ділиться з багатомільйонною аудиторією в Instagram кумедними фото та відео зі свого творчого та особистого життя.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 33-річна знаменитість розмістила на своїй сторінці в соцмережі черговий комедійний ролик, який пародіює популярні сімейні блоги про рецепти приготування страв. Героями відео стали Мила Міла та її багатостраждальний чоловік Ігор.

"Привіт, це ігор! Ось вам, дивіться новий випуск з моєю коханою дружиною. Вона просила хоч щось зробити нормально. Я ось підписав і виклав. #МилаМіла і хештег поставив. Це ролик про приготування їжі. Ставте лайки, відзначайте Ігоря, відправляйте друзям", - жартівливо написала Настасья.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я б після такого стресу готувала б лише заливну рибу - шматок вобли, ковток пива..))", "Чого Ігор завжди повинен відео монтувати😂😂", "Як я ржу)", - коментують пост користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Настасья Самбурська показала маркет для дорослих очима продавщиці:" Сі**ки до сі**ки, пі**ки до пі**ки".

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Універу" Самбурська показала, що відбувається по інший бік щасливих сімейних блогів.

Також портал Знай.uа писав, що Настасья Самбурська поділилася дуже відвертим фото, яке оцінили далеко не всі.